Dags att uppgradera från Drupal 6?

Ingress
Vill du uppgradera från Drupal 6 eller Drupal 7? Kontakta oss, så hjälper vi dig.

När Drupal 7 lanserades för flera år sedan tog världen ett steg närmare inom CMS-utvecklingen av hemsidor. Drupal har alltid varit ett stabilt system, men Drupal 7 gjorde det bättre, smartare och mer effektivt. Det har nu gått en tid och 2016 lanserades Drupal 8, vilket blev steget mot innovation gällande IT-utvecklingen. Systemet är säkert, licensfritt och ett val för framtiden. 

Storleden AB är en IT-teknisk byrå som följer den vassaste utvecklingen på marknaden, och där har vi självklart valt Drupal 8 som är i framkant. Med systemet har Storleden AB skapat automatiserade system som synkas och läggs ut via bestämda platser eller under bestämda tidpunkter. I realiteten betyder det att vi har skapat helt automatiserade hemsidor, där du enkelt kan skapa en ny sida endast via koppling till domän. Vill du sedan även kunna synkronisera den nya sidan med dina andra, hjälper Storleden AB dig med detta eller visar er potentiella IT-avdelning hur det görs. 

Med Drupal 8 har Storleden AB skapat en modell som har decentraliserat och centraliserat användningen av multipla plattformar, vilket effektiviserar ditt arbete som användare. På detta har vi ett användargränssnitt som gör det möjligt, även för novisen, att hantera och lägga upp nya sidor på sin huvudsida eller koppla det till andra domäner. 

Har ditt bolag ett behov av att ha en uppdaterad design? Då är Drupal 8 systemet för er. Funktionerna i webbplatsen och designen är åtskilda, vilket gör att ni lätt kan koppla på ett nytt utseende till din webbplats. Enkelt snabbt och kostnadseffektivt.