PEAR

Ingress
Det lilla affärssystemet med den stora kapaciteten
Bild

PEAR är ett flexibelt system för både den mindre och den större entreprenören men även. Systemet kan hållas enkelt och endast sköta bokningar, inventering, orderbeställning. Samtidigt har systemet potentialen att fungera som ett pocket CRM där du sköter hela din dagliga business, på ett löpande band med allt från personal till fakturering.

PEAR kan enkelt leverera information till program som finns på marknaden samtidigt som det är ett eget system. Detta gör att PEAR är kraftfullt och självklart val för din digitalisering.

Vad är egentligen PEAR?

Systemet är ett enkelt CRM-system med en basplatta som gör att vi kan skräddarsy programmet efter ditt företag. Behöver du endast ett tidsschema? Enkelt, vi sätter upp PEAR så att det pratar med din kalender och så att du kan tilldela tider till din personal.  

Behöver du ett mer avancerat system kopplat till ditt ekonomiprogram? Vi ställer in PEAR med alla funktioner från orderbehandling fram till fakturering och kopplar ihop till ditt ekonomiprogram. 

Systemet är kraftfullt i sin flexibilitet och det finns som applikation för Android och IOS, men har även ett användargränssnitt för dig vid datorn.

PEAR - Easy to use, easy to modify

ÖNSKAR DU MER INFORMATION? KONTAKTA OSS!