Niklas Andersson ny kodare på Storleden

Hallå Niklas Andersson! Välkommen till Storleden

Niklas Andersson är det senaste tillskottet i Storleden-gänget. Med frisk energi har han tagit sig an alltifrån Storledens ideella biståndsprojekt i Afrika till att vidareutveckla vårt utbildningsmaterial. Välkommen Niklas!

1. Vem är du?

Jag är en individ på 18 vintrar som älskar datorer och teknologi, På fritiden så kodar jag mycket CSS och jag spelar även rätt mycket spel.

2. Varför ville du jobba med oss på Storleden?

Jag ville hitta en arbetsplats som var intressant och rolig, entreprenörerna på Storleden är väldigt kompetenta personer
som jag kan lära mig mycket av samt har bra humor. Definitivt en arbetsplats-miljö som passar mig.

3. Kristofers Drupalskola är ett av projekten du arbetat med. Hur har det gått hittills?

Projektet är tänkt att fungera som ett sätt att göra lätt utbildningsmaterial för nybörjare som arbetar i Drupal. Själva kursen ligger nu på 8,5 delar och det finns kompletterande kursmaterial i textform på svenska. Kursen blev färdig på ca. 6 veckor och jag är ganska nöjd med resultatet.

4. Vilka framtida projekt vill du ta med dig in i Storleden?

Mina mål just nu är att lära mig mera, mest om Drupal då jag på senare tid verkligen haft enkelt för css bitarna i projekten.

5. Hur mycket vatten behöver du för fyra timmars CSS?

Haha minst en halvliter. Kroppen behöver mycket energi när man spammar CTRL+S :)